Hoe werkt het?

Voor jouw perfecte shoot hoef je slecht een paar stappen te nemen voordat je thuis het resultaat kan bekijken! 

 

Afspraak maken

Eerst maak je een afspraak, dit kan je doen via het kopje 'afspraak maken' in het menu. Als je daarop klikt zie je alle beschikbare data en tijden waarop je een afspraak kan maken. Kies dus je favoriete dag en tijd uit, vul je gegevens in en je afspraak is gemaakt! Je krijgt hiervan meteen een mail ter bevestiging. Het maken van een afspraak en de fotoshoot zelf is bij ons altijd kosteloos, je betaalt alleen voor de foto's zelf! 

 

Betalen

Wij hebben een aantal digitale pakketten, waarbij je altijd de originele digitale foto's krijgt, die je zelf uit mag zoeken. Wij doen niet aan watermerken, logo's of verkleinen: met de foto's die je bij ons krijgt kan je écht alles doen wat je zelf wilt! 

 

Dus wil je er een canvas van laten maken, een mooie houtplaat, 100 afdrukken, alles op je facebook gooien? Je kan het allemaal! 

 

Je betaalt ook pas na je shoot, als je de foto's gezien hebt en tevreden bent. Wij garanderen namelijk dat je tevreden de deur uitgaat, dus vinden we ook dat je pas betaalt als je tevreden bent! 

 

Je kan onze pakketten hier terugvinden. 

 

Voorbereiding

Nadat je je afspraak hebt gemaakt en hebt betaald, kan je vast gaan nadenken wat jullie ongeveer willen, welke kleding jullie mee willen nemen en aan willen trekken enzovoorts. Behalve je kleding hoef je zelf ook niks mee te nemen. Natuurlijk wordt je op de dag van de afspraak zelf goed geholpen, dus als je er zelf niet uitkomt is dat geen enkel probleem. 

 

Qua kleding maken de kleuren niet uit, trek aan wat je mooi vindt, wat je zelf wilt en waarin je je fijn vind, dan komt het helemaal goed! 

 

De fotoshoot zelf

Op de dag van de fotoshoot zelf gaan we er samen een geweldige fotoshoot van maken, met alle combinaties en poses die je wilt en alles wat we er nog bij kunnen bedenken. Maak je geen zorgen over het poseren, of dit nou je eerste shoot is of je honderdste, het komt helemaal goed! 

 

Uitzoeken

Na de shoot ga je naar de foto's kijken en uitzoeken wat je wilt. Het leuke hiervan is dat je alles zelf mag bepalen! Wij gaan niet voor jou beslissen welke foto jij aan de muur hangt, jij bent de baas!

 

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je de foto's toegestuurd, meestal dezelfde dag nog, en dan kan het genieten beginnen! 

 

Enjoy!