Wat zeggen onze klanten?

Er zijn al vele tevreden klanten bij StudioZuidplein geweest, die nogsteeds genieten van de geweldige foto's die we voor hun gemaakt hebben! Hier vindt je een aantal recensies terug die we hebben mogen ontvangen. 

 

Meer recensies lezen? Dat kan hier: Klik hier!

Goedemiddag!
Geweldige fotograaf! Wij zijn voor de 2e keer op bezoek gekomen en ik kan niet niet klagen.
Mijn zoontje is 15 maanden en ben echt tevreden met de foto's.
De meeste zijn lachend en zijn scherp en goede kwaliteit.Ben zeer tevreden.
Het is ook fijn om aan het eind zelf te kiezen welke foto's je wilt, want dat kan niet overal.
Dat vind ik zeker een pluspunt.
Wij komen zeker weer langs :)
De fotograaf is spontaan en geduldig.
En maakt ook in een korte tijd super veel fotos waarin je zeker in kan slagen.
Locatie is ook lekker dichtbij zuidplein.


Deze fotostudio lukte het 'in no time' meerdere gezinsfoto's te maken waar we allemaal heel tevreden over waren, terwijl we allemaal enorme zeikerds zijn over hoe we op foto's staan. En het was gewoon gezellig en professioneel.


Een leuke man, die veel aandacht gaf aan ons en heel erg goed omging met onze baby. Onze kleine jongen heeft nog nooit zoveel gelachen op de foto! Zeker een aanrader voor iedereen.


Het was super leuk om te doen! Ik was met mn vriend, zoontje van 10 en zoontje van 2 maanden gegaan en de foto's waren echt mooi geworden. De fotograaf neemt rustig de tijd voor je en speelt leuk met de baby zodat die ook goed op de foto staat. Echt een aanrader!


Leuke fotograaf, erg enthousiast en meedenkend. Wij hebben een erg leuke shoot gehad met zeer mooie foto's als resultaat. Zeker een aanrader!!!